Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag. Niet gevonden wat je zocht? Wij helpt je graag verder. Mail ons via support@dance4life.com

Deelname & arrangementen

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor de Dam tot Damloop via Dance4Life?

Het is mogelijk om je tot twee maanden voor aanvang in te schrijven voor de Dance4Life Dam tot Damloop. (Afhankelijk van beschikbaarheid startbewijzen). Wij adviseren echter om je zo vroeg mogelijk in te schrijven in verband met de voorbereidingstijd. Wil je meer informatie? Mail dan naar support@Dance4Life.com

Wat zijn de voorwaarden voor deelname aan de Dance4Life Dam tot Damloop 2018?

Wij vinden het fantastisch dat jij interesse hebt in het rennen van de Dam tot Damloop voor Dance4Life. In het deelnemersreglement vind je alle voorwaarden voor deelname aan de Dance4Life Dam tot Damloop 2018

Kan ik mijn deelname annuleren en krijg ik dan mijn geld terug?

Je kunt je aanmelding annuleren, helaas kunnen wij inschrijfgeld en sponsorgeld niet retourneren. Wel is het mogelijk om je startbewijs over te dragen na schriftelijke goedkeuring van de organisatie.

Kan ik mijn gegevens in een later stadium nog wijzigen?

Naam, foto, motivaties en andere gegevens kunnen je na inschrijving wijzigen via je persoonlijke pagina. Ga naar https://damtotdamloop.Dance4Life.nl en log in via de knop rechtsboven op de pagina. Ga vervolgens naar je dashboard rechtsboven in je persoonlijke omgeving om je wijzigingen door te voeren.

Training & Voorbereiding

Waar kan ik terecht voor trainings/voedingsadviezen?

Dance4Life werkt al jaren samen met looptrainer Léon Jansen. Hij voorziet alle Dance4Life runners van persoonlijk advies. Léon is bereikbaar via loopschema@persoonlijkloopschema.nl

Worden er gezamenlijke trainingen & bijeenkomsten georganiseerd?

Ja, Dance4Life organiseert in mei en augustus een running clinic voor alle runners die deelnemen aan de Dam tot Damloop in team Dance4Life.  Houdt je mail in de gaten voor de data!

Moet ik een sportmedisch advies aanvragen?

Dit is niet verplicht maar wel verstandig. Verschillende testen kunnen jou meer vertellen over je (sport) gezondheid. Aangezien je een bijzondere prestatie wilt gaan leveren is het goed om van te voren zeker te weten dat je dit fysiek aan kan. Er zijn verschillende centra in Nederland die doormiddel van een aantal testen een sport medisch advies kunnen geven. Indien je een aanvullende verzekering hebt worden deze behandelingen vaak (gedeeltelijk) vergoed. Meer informatie vind je online via je zorgverzekering.

Sponsoring

€ 200.- is een groot bedrag. Wat als ik dit niet bij elkaar krijg?

Ervaring leert dat iedereen het sponsorbedrag bij elkaar krijgt. Hier is natuurlijk wel inzet voor nodig. Team Dance4Life helpt jou graag om het sponsorbedrag zo snel mogelijk bij elkaar te krijgen.

Voor wanneer dien ik het totale sponsorbedrag in te zamelen?

Het inzamelen van € 200.- kan een grote uitdaging zijn. Dance4Life begrijpt dit en geeft jou als Dam tot Damloop runner ruim de tijd om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Het totale bedrag dient op 1 september 2018 op je persoonlijke pagina te staan.

Waarom vraagt Dance4Life persoonlijke gegevens aan sponsors?

Dit doen wij om de sponsors te kunnen bedanken voor hun donatie aan Dance4Life. Daarnaast willen wij de sponsor graag kunnen bereiken bij eventuele fouten en/of onduidelijkheden. Dance4Life gaat vertrouwelijk om met de gegevens van de sponsors.

Zijn donaties aan Dance4Life aftrekbaar bij de Belastingdienst?

Dance4Life heeft een ANBI status  waardoor een donatie aan de Dance4Life Dam tot Damloop fiscaal voordelig kan zijn. kijk op http://anbi.nl voor meer informatie.

Kan ik sponsoren vanuit het buitenland?

Ja, dit kan. Bij de betaalgegevens kan je kiezen voor betalen met creditcard. Wij ondersteunen Mastercard & VISA

Kan een bedrijfssponsor een factuur ontvangen?

Ja, dit kan. Bij online sponsoring kan je kiezen voor “ik sponsor als bedrijf’’. Je krijgt dan automatisch een PDF-bestand met de factuur in je mailbox.

Waarom betaalt een sponsor 0,50 euro transactiekosten bij een sponsoring?

Alle banken in Nederland brengen kosten in rekening voor iedere transactie die wordt gedaan. Helaas worden deze kosten niet gesponsord. Dance4Life wil graag zo veel mogelijk geld ophalen voor de wereldwijde voorlichtingsprojecten en daarom hebben wij gekozen om deze kosten door te berekenen aan de sponsors. Wij hopen op je begrip hiervoor.

Waar gaat de opbrengst van de Dance4Life Dam tot Damloop naar toe?

Je inschrijfkosten a € 50.- dekken de organisatie kosten en de kosten van je startbewijs. De overige € 150.- sponsoring gaat rechtstreeks naar de wereldwijde voorlichtingsprojecten van Dance4Life.

Sinds de oprichting in 2004 heeft Dance4Life meer dan 2 miljoen jongeren seksuele voorlichting gegeven. Ruim 800.000 van deze jongeren zijn als agent4change zelf in actie gekomen om bij te dragen aan een gezonde toekomst voor jongeren, bijvoorbeeld door hun kennis te delen met anderen, geld in te zamelen of vrijwilligerswerk te doen. Naar schatting dragen zij hun kennis op gemiddeld 5 andere mensen over, waardoor Dance4Life inmiddels een indirect bereik van 4 miljoen mensen wereldwijd heeft.

Kan een sponsor zijn geld terugkrijgen?

Het is niet mogelijk om sponsorbedragen terug te storten. Het gesponsorde bedrag is een schenking aan Dance4Life.

Tot wanneer is het mogelijk te sponsoren?

Sponsoring via de website is mogelijk tot 1 oktober 2018

Is er promotiemateriaal beschikbaar om meer sponsors te werven?

Zeker! We hebben verschillende promotiematerialen beschikbaar voor iedereen die onderdeel uitmaakt van het Dance4Life team. Mail naar support@Dance4Life.com voor meer informatie over promotie materialen

Contact

+31 (0)20 5216655
Support@dance4life.com

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen