Wat gebeurt er met het geld?

Wat gebeurt er met het geld?

Wat gebeurt er met het geld?

Het geld dat je inzamelt gaat naar het opschalen van het Dance4Life Empowerment Model naar nog meer landen en het opleiden van de Trainers4Life en Champions4Life.

Het Dance4Life Empowerment Model: de Journey4Life

Jongeren hebben het in zich om te worden wie ze willen worden. Als we ze kennis en kracht geven, kunnen ze zelf keuzes maken. De keuze om gezond, gelukkig en gelijkwaardig aan elkaar te zijn.

Seksuele opvoeding is niet iets dat je alleen even in de biologie lessen meeneemt. Het is een integraal onderdeel van het volwassen worden. Het vereist een combinatie van kennis en vaardigheden, van training en interactie met leeftijdsgenoten over het onderwerp. Door het doorlopen van de Journey4Life- het curriculum van ons Empowerment Model- gaan jongeren letterlijk op ontdekkingsreis naar zichzelf, hun relaties met anderen en de maatschappij waar in zij opgroeien.

Gedurende 12 sessies transformeren ze tot Agents4Change: zelfverzekerde, zelfdenkende en zelfredzame individuen.

De Journey4Life start met een inspirerende sessie vol muziek en dans zodat jongeren enthousiast worden om mee te gaan doen. Vervolgens worden de thema’s ME (zelfvertrouwen) naar ME & YOU (respect voor elkaar, ongeacht sekse of geaardheid) en ME & SOCIETY (maatschappelijke normen durven bekritiseren) besproken.
Aan het einde van de Journey is er een CELEBRATE event waarmee we vieren wat de reis ons heeft gebracht.

Voor en door jongeren

De Journey4Life is samengesteld voor en door jongeren. Onze Trainers4Life – een internationale groep jonge trainers in dienst van Dance4Life – traint jongeren die in hun land voor de klas de Journey4Life faciliteren: onze Champions4Life. Zij begeleiden vervolgens grote groepen jongeren in het doorlopen van het programma. Want tijdens je puberteit praat je toch liever met leeftijdsgenoten over seks dan met volwassenen?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen